Nya E-klass

Upptäck alla modeller i Mercedes-Benz Nya E-klass. Välj mellan All-Terrain, Coupé, Kombi och Sedan.

E-Klass Sedan

Både smart och snygg.

Nya E-Klass Sedan är det övertygande resultatet av Mercedes-Benz nya designfilosofi. Den förkroppsligar en modern stil med behärskad sportkänsla på ett sätt som ingen annan lyckats med i denna klass. Designen utstrålar diskret elegans och närvaro in i minsta detalj – med häpnadsväckande lätthet.

Läs mer

E-Klass Kombi

Intelligenta funktioner.

Nya E-Klass Kombi designats med en sportig taklinje har den bäst takhöjd och rymligaste baksätet i sin klass. Maximal lastvolym är hela 1 820 liter, störst i klassen.

Läs mer


E-Klass Coupé

Upplev gravitationskraften.

De långa svepande linjerna i nya E-Klass Coupé suger till sig uppmärksamhet. Detta är en bil som är född för att synas. Ändå är det i vardagen bilen ger den största njutningen. När E-Klassens typiska komfort förenas med intelligent teknik, säkerhet och dynamik.

Läs mer

E-Klass All-Terrain

Tar dig längre än hela vägen.

Den SUV-inspirerade designen hos nya All-Terrain smälter stilfullt in i storstaden. Dessutom fyller många designdetaljer en praktisk funktion. Det bevisas inte minst av luftfjädringen AIR BODY CONTROL och de större hjulen som får All-Terrain att lysa av det självförtroende som är ett signum för Mercedes-Benz E-Klass.

Läs mer


Leasa nya E-klass

Läs mer om hur du finansierar din nya E-Klass på ett enkelt och bekvämt sätt. Vi erbjuder både billån och leasing.

Privatleasing

Mercedes-Benz FleetLeasing samlar finansiering, service, försäkring och ett garanterat restvärde i ett enda avtal.

Företagsleasing


Gör ditt eget intelligenstest. Boka provkörning.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.