E-Klass All-Terrain

Boka provkörning

E-Klass All-Terrain.

Känner du för att dra till skogs eller behöver du en pålitlig partner, även när underlaget inte är det bästa? Nya All-Terrain antar utmaningen med den äran. Designen utstrålar kraft med suv-typisk kylargrill, robusta detaljer och stora lättmetallfälgar. Nya All-Terrain intar startgroparna (vissa av funktionerna som beskrivs nedan är tillval). 

Tar dig längre än hela vägen.

Känner du för att dra till skogs eller behöver du en pålitlig partner, även när underlaget inte är det bästa? Nya All-Terrain antar utmaningen med den äran. Designen utstrålar kraft med suv-typisk kylargrill, robusta detaljer och stora lättmetallfälgar. 

Tar dig längre än hela vägen.

Intelligens går inte att se, men du kan uppleva den genom att boka en provkörning av Mercedes-Benz Nya E-Klass All-Terrain.

Du har inget att vänta på – den måste upplevas. 

Boka provkörning

Design.

Den suv-inspirerade designen hos nya All-Terrain smälter stilfullt in i storstaden. Dessutom fyller många designdetaljer en praktisk funktion. Det bevisas inte minst av luftfjädringen AIR BODY CONTROL och de större hjulen som får All-Terrain att lysa av det självförtroende som är ett signum för Mercedes-Benz E-Klass.

Teknik.

Nya All-Terrain lever upp till sitt namn även i fråga om tekniken. Kombinationen av fyrhjulsdrift 4MATIC, luftfjädring AIR BODY CONTROL, ett specifikt All-Terrain-körprogram och större hjul bäddar för en perfekt symbios mellan E-Klassens typiska komfort och goda terrängegenskaper.

Instrumentpanelen.

Instrumenteringen i E-Klass All-Terrain visar både bilens lutning och styrvinklar, liksom hur högt du har ställt luftfjädringen.

Titta in i E-Klass All-Terrain.

Här kan du scrolla runt och kika in i E-Klass All-Terrain. Har du ett par VR-glasögon kan du klicka på glasögonen-ikonen och kliva in i bilen.

DRIVE-Pilot.

DRIVE-Pilot består av ett helt paket med innovationer. Styrassisten STEERING PILOT orienterar sig både efter vägmarkeringar och framförvarande fordon och kan följa dessa i trafikflödet. Den adaptiva farthållaren DISTRONIC reglerar avståndet till fordonet framför och bromsar bilen till stillastående t.ex. vid slutet av en bilkö – och kör automatiskt i gång igen utan att föraren behöver ingripa. SPEED LIMIT PILOT hjälper till att följa registrerade hastighetsbegränsningar och hastigheten anpassas även automatiskt när bilen kör in i ett samhälle eller en stad. 

Hitta återförsäljare

Undanmanöverassistent för fotgängare.

EVASIVE STEERING ASSIST hjälper föraren att genomföra en kontrollerad undanmanöver. Den undanmanöverrörelse som föraren initierat stöttas genom att noggrant uträknad kraft tillförs i styrsystemet, vilket även underlättar när föraren ska räta upp fordonet efter att det passerat.

Hitta återförsäljare

PRE-SAFE®.

PRE-SAFE®-systemet kan i ett tidigt skede registrera kritiska körsituationer och vidta förebyggande åtgärder för att öka säkerheten i kupén. En ny funktion är PRE-SAFE® SOUND som förbereder personerna i bilen på ljudet vid en kollision. Om systemet registrerar en viss risksituation hörs en kort ljudsignal i bilens ljudanläggning för att ”varna” personernas hörsel och minimera risken för hörselskador.  Dessutom kan PRE-SAFE®-systemet initiera många andra åtgärder såsom att säkerhetsbältena i framsätet stramas åt, främre passagerarstolen flyttas till en säkrare position, sidostöden i stolarna fylls med luft för att ge ett bättre sidostöd och sidorutorna samt takluckan stängs.

Hitta återförsäljare

Remote Parking assist.

Aldrig har det varit så lätt att parkera. Nya E-Klass tar hand om saken nästan på egen hand. Kliv ur, ta fram mobilen och parkera med hjälp av Remote Parking Pilot. Du behöver inte sitta i bilen, bara sätta igång tjänsten och sätta fingret på mobilskärmen. Det är lika lätt att köra ut bilen igen. Svårt att tro. Men sant.

Hitta återförsäljare

MULTIBEAM LED.

MULTIBEAM LED-strålkastarsystem ger en extremt snabb och precis anpassning till trafiksituationen. Individuellt reglerbara lysdioder aktiveras exakt där de behövs. Vid mötande eller framförvarande trafik släcks t.ex. lysdioderna i helljusmodulen delvis, men strålkastarna fortsätter att lysa upp körbanans andra delar med helljus. MULTIBEAM LED-systemet omfattar dessutom funktioner för landsvägs-, motorvägs- och kurvtagningsljus, aktivt kurvljus, utökad dimljusfunktion, hitta hembelysning, cityljus och allvädersljus.

Hitta återförsäljare


Tjänstebil.

FleetEdition är allt du behöver i en tjänstebil – och lite till för under 8,5 prisbasbelopp.

E 220 d 4MATIC All-Terrain (Aut)
Från:432.000 kr

Privatkund.

SE Edition är attraktiva bilar med rätt utrustningsnivå till mycket förmånliga priser för privatpersoner.

E 220 d 4MATIC All-Terrain (Aut)
Från469.900 kr
Teknisk data för E-Klass All Terrain

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.