Nya E-klass

Upptäck alla modeller i Mercedes-Benz Nya E-klass. Välj mellan All-Terrain, Coupé, Kombi och Sedan.

E-Klass Sedan

Både smart och snygg.

Nya E-Klass Sedan är det övertygande resultatet av Mercedes-Benz nya designfilosofi. Den förkroppsligar en modern stil med behärskad sportkänsla på ett sätt som ingen annan lyckats med i denna klass. Designen utstrålar diskret elegans och närvaro in i minsta detalj – med häpnadsväckande lätthet.

Läs mer

E-Klass Kombi

Intelligenta funktioner.

Nya E-Klass Kombi designats med en sportig taklinje har den bäst takhöjd och rymligaste baksätet i sin klass. Maximal lastvolym är hela 1 820 liter, störst i klassen.

Läs mer

E-Klass Coupé

Upplev gravitationskraften.

De långa svepande linjerna i nya E-Klass Coupé suger till sig uppmärksamhet. Detta är en bil som är född för att synas. Ändå är det i vardagen bilen ger den största njutningen. När E-Klassens typiska komfort förenas med intelligent teknik, säkerhet och dynamik.

Läs mer

E-Klass All-Terrain

Tar dig längre än hela vägen.

Den SUV-inspirerade designen hos nya All-Terrain smälter stilfullt in i storstaden. Dessutom fyller många designdetaljer en praktisk funktion. Det bevisas inte minst av luftfjädringen AIR BODY CONTROL och de större hjulen som får All-Terrain att lysa av det självförtroende som är ett signum för Mercedes-Benz E-Klass.

Läs mer


Leasa nya E-klass

Läs mer om hur du finansierar din nya E-Klass på ett enkelt och bekvämt sätt. Vi erbjuder både billån och leasing.

Privatleasing

Mercedes-Benz FleetLeasing samlar finansiering, service, försäkring och ett garanterat restvärde i ett enda avtal.

Företagsleasing


Gör ditt eget intelligenstest. Boka provkörning.

När du fyllt i samtliga fält nedan och tryckt på Skicka, så kommer återförsäljaren du valt att kontakta dig och stämma av en lämplig tidpunkt för provkörning.

Thank you for your booking

The retailer you have chosen will contact you to schedule your test drive session shortly.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.